ŠTO VAM NUDIMO

Sve naše proizvode iz ponude možete pogledati u našem skladištu u Ulici Vladimira Nazora 372, Slatina, kao i na nekom od brojnih sajmova u županiji na kojima smo izlagači.

Više informacija o cijenama, proizvodima, dobavljivosti, rokovima isporuke ili jednostavno imate ideju za neki unikatni proizvod možete dobiti klikom na podstranicu Kontakt.

U nastavku pogledajte katalog naših proizvoda:

Pletene košare

Pletene košare različitih dimenzija i namjena koriste se za prenošenje voća i površa, za čuvanje tekućine, te pletene košarice za kućne ljubimce

Vrtne garniture sa stolicama

Vrtna garnitura sa pletenim stolicama (6 komada) i pletenim stolom sa drvnom podlogom za odmor Vaše obitelji i prijatelja koje ćete ugostiti

Pletene vrtne fotelje

Pletena vrtna fotelja za odmor. Stvorite svoj mirni udobni kutak na svojoj terasi ili vrtu. Ova fotelja biti će vaš idealan partner uz dobru knjigu ili šalicu toplog čaja.

Pleteni vrtni ukras

Neka vaše cvijeće u vrtu zablista u novom ruhu. Ukrašene pletene košarice u obliku bicikla i pleteni stalak za cvjetnjak.

Ostali proizvodi

Osim naših glavnih proizvoda poput pletenih košara te pletenih garnitura (stolovi i stolice), bavimo se i proizvodnjom igračaka od drva i pletiva. Također u ponudi osim pletenih proizvoda imamo i ostale proizvode od drveta (igračke, drvene kuhače i dr.). Svi proizvodi se izrađuju ručnim radom sa 100% udjelom.